فرمت فایل: پاورپوینت قابل ویرایش     تعداد اسلاید: ۳۳   قسمتی از پاورپوینت :   نمایه گلایسمی اصطلاحی است که برای توانایی غذاها در افزایش قند خون به کار میرود. نحوه اندازه گیری نمایه گلیسمی به این شکل است که مقدار مشخصی از ماده غذایی مورد نظر را به فرد داده و در فواصل معین قند خون وی را اندازه میگیرند. سپس با مقادیر به دست آمده نموداری رسم کرده و با استفاده از سطح زیر منحنی و مقایسه آن با سطح زیر منحنی غذاهای مرجع(نان سفید و یا گلوکز) مقدار نمایه گلیسمی مربوط به آن ماده غذایی به دست می آید. انواع مختلف غذاهای نشاسته ای،با سرعت و میزان متفاوت قند خون را بالا میبرند. نمایه یا شاخص گلایسمیک، مواد غذایی مختلف را بر اساس تفاوت تاثیر آنها در الگوی بالا بردن قند خون ،طبقه بندی میکند و مقدار و سرعت افزایش میزان قندخون بعد از خوردن آن ماده غذایی را تعیین میکند.     غذاهایی که شاخص گلایسمیک پایین تری دارند ،تغییرات اندکی در میزان قند خون یا میزان ترشح انسولین ایجاد میکنند و بعبارتی قندخون بعد از غذا را کمتر افزایش می‌دهند و برای سلامت بهتر هست …

ارسال دیدگاه

فروشگاه فایل
© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت فایلدون محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
طراحی و کدنویسی : رضا دلیر